Ontmoet Nancy Bastiaans

Nancy raakt al eens iets kwijt. Haar debuut ‘Het verloren lijk’ kwam in 2019 uit bij Ambilicious. Op een bepaald moment zag je de mooie cover met de kraai overal opduiken. Interview voor de nieuwsbrief van  uitgeverij Ambilicious. 

Lees meer »

Nichtjes delen schrijversbloed

Vandaag stel ik twee dames aan jullie voor, die naast een passie voor schrijven ook een familieband delen. Elisabeth Riphagen is de zus van de vader van Corinne Hamoen. Van hem kreeg Corinne haar liefde voor taal mee. Als tante is Elisabeth haar grote voorbeeld op vlak van doorzettingsvermogen en schrijven. Elisabeth voegt hieraan toe: ‘Vanaf haar kind-zijn heb ik aan Corinne gevoeld dat zij een talent voor taal heeft. Ze heeft een opmerkzame geest en een grote liefde voor mensen. Ze staat optimistisch en blij in het leven. Dat maakt haar tot een goede schrijfster.’ Interview voor de nieuwsbrief van uitgeverij Ambilicious. 

Lees meer »

Jeugdschrijvers in de schijnwerpers

In maart is het jeugdboekenmaand. Het ideale moment om een vat jeugdschrijvers open te trekken. Wie de jeugd heeft, bezit de toekomst! Ferry Segers, Cliff de Rouw en Patrick Visscher vertellen jullie graag over hun werk. 

Lees meer »