Ontmoet Nancy Bastiaans

Gepubliceerd op 5 april 2021 om 08:51

Nancy raakt al eens iets kwijt. Haar debuut ‘Het verloren lijk’ kwam in 2019 uit bij Ambilicious. Op een bepaald moment zag je de mooie cover met de kraai overal opduiken. 
Interview voor de nieuwsbrief van  uitgeverij Ambilicious. 

Hoe was het afgelopen jaar voor jou en het lijk?

Na de lancering van ‘Het verloren lijk’ ging ik stuiterend door het leven van trots en dankbaarheid dat ik deze kans had gekregen. Het was voor mij meer dan mezelf willen ontwikkelen in het schrijverschap: het gaf mij een groot deel van mijn levensvreugde terug die ik om gezondheidsredenen kwijt was. 

Het lijk kreeg mooie recensies en kritieken waarop ik verder kan bouwen. Het was een enerverend jaar in de goede zin van het woord!

Nancy Bastiaans

Wij zijn allemaal erg benieuwd hoe het met ‘Hofman’ gaat? Ik hoop dat hij ook niet verloren gelopen is. Wanneer mogen we het spannende vervolg op ‘Het verloren lijk’ verwachten? Licht je al een tipje van de sluier voor ons op van het verhaal? 

Hofman is een rotzak, hij sleept me van hot naar her met zijn strapatsen. In ‘Het verloren lijk’ maakte hij jacht op het Lil Magill en het serum waar alleen zij toegang toe had, nu neemt hij ons mee naar het moment waarop de jacht op Lil begon. Vraag is of deze superschurk een onfortuinlijk einde tegemoet gaat. Wanneer Hofman precies een jasje aankrijgt weet ik niet, wel kan ik zeggen dat ik zijn avontuur dit jaar nog wil afronden en het manuscript wil verzenden.

We zijn alvast erg benieuwd naar jouw toekomstige verhalen!
Wie Nancy beter wil leren kennen, kan hier terecht: https://www.facebook.com/nancysbreinbrij


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.