Veelgestelde vragen

Waarom de keuze om te werken met promotiepakketten? 
Er zijn verschillende redenen. De belangrijkste zijn dat het op die manier betaalbaar blijft en dat je als klant weet wat je krijgt en voor welke prijs. 

Ik ben zelf sterk in promotie. Waarom het dan uitbesteden?
Als promotie je ligt, kan je het uiteraard zelf doen. Het grootste voordeel van het uit te besteden, is dat je niet aan zelfpromotie moet doen. Ook al ben je sterk in facebook advertising of persberichten schrijven, het afzenderschap blijft in jouw naam. Dat wordt niet altijd serieus genomen.
Onze promotie versturen we uit naam van One 4 All  Stories, wat een neutraler afzenderschap is. 

Zetten jullie ook in op promotie via Instagram?
Voorlopig focussen we ons op pers en facebook. Het is de bedoeling daar later Instagram en andere sociale platformen aan toe te voegen. 


Zal ik meer boeken verkopen als ik bij jullie een pakket koop? 
Promotie is helaas geen exacte wetenschap of een magische oplossing. Naast een goede promotie zijn er andere factoren die meespelen bij de verkoop van boeken. Wel kunnen we je tijdelijk een pak zichtbaarder maken. Met One 4 All Stories willen we je een duwtje in de rug geven en de acties die je zelf al doet versterken. Ook als auteur moet je een blijvende inspanning leveren. Als we dat samen goed aanpakken, zal het je verkoopscijfers in de goede richting duwen. 

 

Persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken of om de door u gewenste dienstverlening online te realiseren. De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling. Uw gegevens worden niet bekendgemaakt aan derden noch voor direct marketingdoeleinden aangewend. De volledige privacyverklaring kan u opvragen via info@one4allstories.be